Fenilalanin, vagy amit akartok

Romlásom Virágai

Romlásom Virágai

Néhány gondolat az ismerkedésről

2017. február 01. - fenilalanin21

Nem vagyok nagyképű, ha azt állítom: amennyiben a "stalkolás" olimpiai sportág volna, már háromszoros olimpiai bajnok lennék. Órákkal ezelőtt számos sorral bővebb volt e bejegyzés, ám mostanra úgy vélem, szükségtelen részleteznem. Majd ha lesz kedvem, kicsit jobban is kiadom magam.

Mindössze az szolgált inspiráció gyanánt, hogy megtaláltalak egy újabb helyen teljesen váratlanul. Persze, tudhatod is, de honnan gyanítanád, mindössze a tény lehetségességét vennéd magától értetődőnek. Mondjuk nem akarok túlságosan belefolyni a dolgaidba, mert nem látom értelmét még úgy sem, hogy azért eléggé érdekelnek bizonyos meglátásaid. Megvagy már megint, legyen elég ennyi. Tudok rólad eleget, még ha az alaposságomnak ez bőven nem elég. Majd elhallgattatom megint egy időre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenilalaninvagyamitakartok.blog.hu/api/trackback/id/tr9712174550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása