Fenilalanin, vagy amit akartok

Romlásom Virágai

Romlásom Virágai

Amik most eszembe jutottak

Tervek és egyéb apróságok

2017. január 29. - fenilalanin21

Jól látod, kedves olvasó, ennyi lesz a téma ezen az éjszakán!

In medias res módon kezdeném: a fene vinné el, szerintem ez a megtekintésszámláló az én látogatásaimat is számolja, mert ha egy bejegyzésnél ott van az 5, abból 4 biztosan én voltam, a maradék egy pedig te, Cathreen.
Zokon ne vedd, hogy megemlítelek, de ha másért nem, legalább reklámnak jó lesz! (Mondjuk annak a maradék 4-nek, aki én vagyok, és már törzsolvasód vagy másfél éve...)

Igen, mindig benézek ide, mit írtam el, mit gépeltem félre, és kijavítom, hát nem vagyok én hanyag, kéremszépen!
Egyebekben említést érdemel az is, hogy tervezem menüpontok létrehozását.
Emellett amennyi kávézót látogattam már (és még fogok is), nagyon érik egy külön kávé/kávézó véleményező szekció kiépítése. Tudom, nehéz elhinni egy ilyen elborult kávéfüggőről, mint amilyen én is vagyok, hogy nem csak a hatása miatt van ráfüggve a cuccra, de higgye el, kedves olvasó, ez így igaz! Élvezettel adózom a kávé minden egyes momentumának az illatától kezdve az aromáinak skáláján át egészen a külleméig. Persze, kritikus nem vagyok,ráadásul nem is a helyeket kívánom leszólni, csupán összevetem az élményeket, éppen ezért nem csak kávézókat veszek górcső alá, hanem konkrétan olyan helyszíneket is, ahol volt szerencsém a "háziak" kávéját megkóstolni (adott esetben kúraszerűen a szervezetembe juttatni). Ami pedig a célobjektumot illeti, a jó kis hazai kotyogós nektárja se maradhat ki a sorból! Egyebekben megemlékezem majd nem hétköznapi ízvilágú kávékról is, valamint egy különleges projekt keretében szeretnék kipróbálni egy spéci kombót, ami az adalékanyagokat illeti (fűszerezések, fahéj és társai).Tessék készülni, kérem.

Emellett aminek külön sorozatot szentelnék, az mindenképpen a kaposvári, majd a pécsi élményeim lennének az oktatás és a kollégiumi lét tárgykörében (tudod, a sok IHB buli, a kurvák, meg a kokain, amire elment az ösztöndíj)... Na, előre somolygok nem létező bajszom alatt. Hogy nekem mennyire jó, de eseménytelen életem volt a 4 év alatt! Azért kiragadok egypár gyöngyszemet, és amint megszáll az ihlet, kezdem is. Képeim vannak, jóllehet, indokolatlanul sok képem készült a... nem, nem spoilerezek. A lényeg, hogy az egész olyan lesz majd, mint egy vad és erotikus LSD+extasy trip. (Remélem, kihallik az iróniafaktor.)

Jaj, és ki ne hagyjam kalandjaimat az oktatásból! Aztán ha nem lesz szerencsém, még lehúzok egy fél évet diplomátlanul, és csak ősszel küzdhetek újra a becsületemért. (Insert 'inkábbnemmeremleírni-mondat' here.)

Jelenleg - bár tudom, senkit nem érdekel - egyszerre fogtam oktatásszervezésbe, és vad CT elmélet tanulásba, mert megfenyegettek, hogy ki leszek kérdezve, és a fene se akar még egyszer befürödni ott a czudar kérdések kereszttüzében. De jó, hogy vannak ilyen szenvtelen alakok, akik ilyesmikre kapacitálnak! (Na, te azért el ne bízd magad, nem kell, hogy még nagyobb orcád legyen - a szó átvitt értelmében, mert amíg ilyen pontosan vizualizálhatóak az arckoponyád arányos csontjai, látvány tekintetében nincs miért aggódnom, elvégre nem vagy acromegaliás.)

És amit még fontolgatok: romturizmus rövid leírások. Na, jól hangzik? Megválaszolom: igen. A kedvencem a rompornó, órákat tudok végignyáladzani 1-1 fotós romokat ábrázoló sorozatain, de még a sajátjaimon is, függetlenül azok amatőr mivoltjától. Holnap pedig pont romturizmus nap lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenilalaninvagyamitakartok.blog.hu/api/trackback/id/tr7812165105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.31. 08:29:43

Nem gond az említés sőt, örülök neki. ^^ Viszont ki kell ábrándítsalak, minden kattintásodat számolja, így a számláló tényleg hazug, hiszen ha én is még 3x újra megnyitom, akkor azt mind beleszámolja. Emiatt sem vágom hanyatt magam a székemben, ha nekem valamiért 20 fölötti "olvasó" számot mutat. Abból 5 minimum én voltam, mert megnéztem én is, minden remekel e a cikkben. :D
A bejegyzés témáid nagyon jó ötletek, a rom kalandokat várom is. Kávézó kritika sem rossz ötlet, csupán amit nem mondtam ki akkor, pedig eszembe volt: ez mennyire sérti a törvényeket? Ne érts félre, szabad világban élünk elméletileg, de egy kávézó tulajdonos ha meglátja a véleményed és valamiért nem tetszik neki, felléphet ellened törvényesen? Én csak emiatt aggódnék, hogy a nadrágot is leperelik rólam, mert két szót írtam.
Könyvekről azért merek írni, mert sokan tettek így és még egyik sem panaszkodott, hogy a börtönből írna. :D Zene szintúgy, sőt ez mind hirdetés meg reklám is. De nem mindenki gondolkodik így, hogy bármilyen véleményt is kap, annak van egy haszna: a népszerűsítés. :D

fenilalanin21 2017.02.01. 14:27:38

Nem félek én ilyenektől, úgyis csak mi olvassuk, amiket írok. Ez komikus, jókat mulatok rajta, és tudod, mit? Még jobban motivál a folytatásra! Szeretem szórakoztatni magamat, ez van. Másokat is, de azért egy ilyen önző dögnek mégiscsak a saját jó kedélye a prioritás, nem igaz?
Szóval nem, nem aggódom. Úgyse lesznek véresszájú kritikák, meg aztán ha lennének is: ki vagyok én, hogy adjanak a szavamra? Na, ugye!

A kattintásos dolog nem ábrándított ki, mert teszteltem is, és láttam, hogy így működik. Sebaj, meghozom én magamnak a nézettség látszatát akkor! Ennél nagyobb problémám soha ne legyen, amondó vagyok.
süti beállítások módosítása