Fenilalanin, vagy amit akartok

Romlásom Virágai

Romlásom Virágai

Elveszett bejegyzésem margójára

2017. március 28. - fenilalanin21

Elveszett, éjjel írtam, most pedig az első bekezdésen kívül semmi nincs meg belőle. Ennyi maradt.

Pedig a lényegét egész szépen megfogalmaztam... mármint az aktuális dilemmámnak. Megpróbálom azért összefoglalni: felmerült bennem a kérdés, hogy megtartsalak-e, részévé tegyelek-e az életemnek, vagy felejtsem el azt is, hogy a világon voltál. Nem tudom ugyanis eldönteni még, hogy megérdemled-e az életre szóló lojalitásom, valamint azt, hogy míg élek, számoljak a létezéseddel, megtartsam ismeretségi viszonyunkat. Rajtad múlik, a te cselekedeteid döntik el. Ha úgy ítélem, túl komolytalanul kezeled a kérdést, hagylak a francba, nem fáradozom olyan kapcsolatokért, amelyek nem nyújthatnak semmit, és amelyek nem kölcsönös igényeken alapulnak. Ha nincs egyensúly, ha csak nekem lenne fontos erőfeszítéseket tenni, úgy nincs értelme, nem vagy rá érdemes. Önző vagyok eléggé, hogy ne nyújtsam a kezem puszta emberbaráti szeretetből. Nem pazarolom az érzelmeimet, a türelmemet, a társaságomat olyanra, aki ezt nem értékeli, akinek nincsen rá igénye. Minek? Te se tennéd, hiszen belátnád, hogy nem éri meg. Ebben kifejezetten hasonlóak vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenilalaninvagyamitakartok.blog.hu/api/trackback/id/tr3812382981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.03.30. 06:59:00

Tömören is képes vagy megmondani a lényeget épp olyan erősen, mintha előtte felhangolnád rá az olvasót. Talán, még drasztikusabb így.
Tény, nem ad az ember ha nem kap, ma már ilyen nincs. Akinél mégis, első kézből kihasználják naivitását, mert a teljes önzetlenség mögött csakis jóhiszemű naivitás bújhat meg.
Az elveszett íráshoz annyit: Tegnap majdnem nekem is elveszett egész napos munkám a szerencsém, hogy gyakran mentek a Word-ben. A gép egyszer csak kikapcsolt mindenféle előjel, jelzés, kérdés, bármi nélkül. S addigra túl voltam 5-6 oldalon. Nem sok, de volt benne munka. Aztán vissza kapcsoltam és csak pár sor hiányzott.
Illetve, hogy még biztosabb legyek, külön adathordozóra mentem az írások mappát amikor csak eszembe jut, két helyre is! xD
Így nyugodtan tudok aludni. :D
Szerintem neked is kéne hasonló módszer, no meg rászoknod a gyakori mentésre akár crtl+s billentyűzet paranccsal. :)

fenilalanin21 2017.03.30. 08:35:16

Igen, a wodrben állandóan mentek, főleg mióta szakdolgozatot írok, mert akkor kapnék orbitális sírógörcsöt, ha abból veszne el valami XXXXD viszont az itteni más... Át fogok állni itt is a már-már kényszerességbe hajló állandó mentésekre. Még ha nem is írok ide oldalakat, azért mégse szeretném, ha ez még egyszer megesne velem!
süti beállítások módosítása